Spela smartare

Här nedan följer en rad användbara sajter med allt ifrån bra kunskap om sportspel till hur att spela reducerat.
Förslag på kompletterande sidor mottages gärna. Mejla till Speltjanst.se.

 

Analyser och spelförslag

I princip varje dagstidning erbjuder kortare analyser och systemförslag både för spel på sport (Svenska Spel) och trav (ATG). Analyserna är oftast mycket generella och spelförslagen alltför fega och går i princip oftast på streckfördelningen. Att rygga dessa drag ger i princip aldrig någon fördel mot spelarkollektivet. Värdet är snarare att slänga ett öga för att förstå hur den stora massan kommer att spela. Värdet ligger då i att spela annorlunda än spelarkollektivet.

Kvalificerade intervjuer och analyser TRAV - www.travtjansten.se 
Travtjänsten startades 1993 och har genom åren levererat flera storvinster och alltid varit Sveriges ledande analytikertjänst. Deras rank är ett väldigt bra instrument för dig som vill hitta de mest spelvärda hästarna i respektive omgång. De har alltid en man på plats som följer värmningarna direkt från banan och genom detta har de ett stort försprång nu när ATG-Live alltmer tar över och de flesta sitter framför datorn. De har direktkontakt med tränare/kuskar och har alltid uppdaterad dagsstatus på hästarna genom att studera dem innan tävlingarna och har bra kontakt med de aktiva på stallbacken.

Kvalificerade intervjuer analyser SPORT - www.sporttjansten.se
Sporttjänsten har i många år levererat väl genomarbetade analyser på framförallt Svenska Spels utbud. Sporttjänsten erbjuder olika former av analysprodukter, såväl per match om det är en specifik match som du vill få djupare kunskap om. Dessutom erbjuder Sporttjänsten djupare och mer omfattande analyser på alla de stora streckspelen från Svenska Spel, såsom Stryktipset, Europatipset, Powerplay och Topptipset. Dessa analyser och systemförslag kostar mer än de flesta andra men ger ett stort värde i att förenkla inläsningen på en omgång och ger värdefull inspiration om var spelvärdet finna att hitta.

  

Livescore och resultatservice

Det erbjuds en mängd olika sidor med målservice, resultatservice och statistik. Merparten av alla svenska nätmedier erbjuder exakt samma tjänst från en och samma leverantör, varmed det spelar mindre roll vilken källa du använder. Det är alltså mest tycke och smak som bör styra. Flashscore.com, Goalwire.com, Livescore.com är några av sidorna förutom nedan nämnda Svenska Spel.

Svenska Spels målservice
Svenska Spel har en bra och användarvänlig målservice. Det erbjuds bra djup i statistik med resultattabeller, head to head-jämförelse, statistik på såväl lag som spelarnivå, osv.