Enkelt och smart!

1. Kryssa för din ram


2. Sätt villkor, exempelvis max/min alternativ

3. Klicka Reducera! 

Speltjänst avser att erbjuda de främsta verktygen för spelare som önskar spela mer träffsäkert på såväl sport som trav. Med utgångspunkt från Svenska Spel Sport & Casino och ATGs större poolspelsprodukter erbjuds spelarna verktyg med möjlighet att reducera bort oönskade rader och kombinationer. Att spela på den absolut mest sannolika raden på en kupong kostar lika mycket i insats som den som kan ge många tusen gånger insatsen. I längden blir det därför mer lönsamt att spela på spelvärde, snarare än sannolikhet. Utmaningen blir då att hitta spelvärda kombinationer, som spelarkollektivet inte har observerat.

För dig som spelare gäller det att tänka igenom vilken risk och möjlig utdelning du skall sikta på. Är det miljonerna som hägrar blir det ointressant att spela de absolut mest sannolika kombinationerna, eftersom det då blir allt för många som får dela på vinstpotten när dessa rader infaller.

Speltjänst lanserades i nära samarbete med Svenska Spel i januari 2014 och har sedan dess erbjudit möjligheten att spela reducerade system på Stryktipset och Europatipset - som senare utökades med produkterna Topptipset och Powerplay. I maj lanserades trav-delen av Speltjänst, en unik tjänst som låter våra medlemmar spela reducerat på ATGs spelformer V75, V86, V64, V65, V5 och V4

Speltjänst hjälper dig att spela reducerat på poolspelsprodukter från:
Svenska spel