Att spela reducerat

I samarbete med ATG och Svenska Spel kan vi idag erbjuda dig möjlighet att skapa reducerade kuponger för spel på trav samt för Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Powerplay. Du hittar kupongerna direkt på startsidan och med ett enkelt klick är du igång.  

Du sparar din kupong och kan enkelt gå tillbaka och ändra den, dela med vänner och justera dina reduceringar. Är du inte redan medlem så fyller du i din information när det är dags att lämna in första kupongen. Du fyller då i ditt kundnummer hos Svenska Spel och givetvis är det gratis att bli medlem och använda Speltjänst!

När du är redo att lämna in din kupong laddar du ner din XML-fil och laddar upp den via ATG om du skapat ett travsystem, eller så slussas du direkt vidare till Svenska Spels sida för inlämning om du vill lämna in ditt system på Stryktipset, Europatipset, Topptipset och/eller Powerplay.

- Rättning Trav: Första loppet är igång och du följer nu ditt system via liverättning genom att trycka på "Rätta System". Vinnare markeras i grönt och du kan direkt se hur många system som återstår och hur mycket ditt system är värt efter varje lopp.

- Rättning Sport: När spelstopp passerat flyttas du direkt till vyn för liverättning. Här kan du mål för mål följa utvecklingen för ditt system och på ett enkelt sätt se vilka rader som ger dig flest rätt. Utdelning och antal rätt uppdateras var 15:e sekund så se till att ha systemet uppe när du följer omgången! 

Speltjänst gör det enklare för dig som spelare att ta smarta och mer informerade beslut. Med några få klick hjälper vi dig att slippa betala för onödiga kombinationer och på ett enkelt sätt skapa ditt egna reducerade system.

 

Bli medlem, skapa din kupong, reducera och vinn. 
 

Introduktionsfilm: Att spela reducerat på Stryktipset och Europatipset

Film: Så skapar du ditt system för sportspel