Så spelar du!

I samarbete med Svenska Spel kan vi idag erbjuda dig möjlighet att skapa reducerade kuponger för Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Powerplay. Du hittar kupongerna direkt på startsidan och med ett enkelt klick är du igång.​
Stryktipset tabell
Det första du gör är att välja vilka tecken du vill spela för varje match. Precis som vanligt klickar du i 1 (hemmavinst), X (oavgjort) och 2 (bortavinst) och dina val markeras i gult. En välinformerad spelare är en bra spelare, så ta hjälp av våra experter eller få fram all statistik du behöver om varje match – alltid bara ett klick bort. I rutan visas streckprocent – hur andra spelare har spelat – samt de odds som Svenska Spel erbjuder. Ikonerna vid matcherna ger dig mer information om matchen, om matchen visas på TV (vilken kanal), samt tar dig till utförlig matchanalys.

Du har nu skapat din ram. Till höger har du nu möjlighet att sätta begränsningar för max eller minst antal 1:or, X eller 2:or. Är det verkligen rimligt att det blir 11 st 2or? Nja, läge för reducering. Klicka på Reducera, och systemet blir genast billigare när ett antal oönskade alternativ tagits bort.

​Speltjänst erbjuder dig även möjligheten att reducera bort oönskade kombinationer med hjälp av färgreducering. Så här fungerar det. 
FärgreduceringMed hjälp av färgerna kan du exempelvis spela på att antingen LAG 1 eller LAG 2 måste vinna för att ditt system ska sitta. Välj LAG 1, välj LAG 2, sätt antal (exempelvis orange) till Minst 1, och du har nu reducerat systemet ytterligare.


På samma sätt kan du använda de andra färgkombinationerna för att reducera bort oönskade rader och kombinationer. Att spela på den mest sannolika raden på en kupong kostar lika mycket i insats som den som kan ge många tusen gånger insatsen. I längden blir det därför mer lönsamt att spela på spelvärde, snarare än sannolikhet. Därför använder vi Speltjänst – sidan hjälper dig att skapa smartare system på ett enkelt och snabbt sätt.

Du sparar din kupong och kan enkelt gå tillbaka och ändra den, dela med vänner och justera dina reduceringar. Är du inte redan medlem så fyller du i din information när det är dags att lämna in din första kupong. Givetvis är det gratis att vara medlem och du fyller här också i ditt kundnummer hos Svenska Spel.

Du är nu redo att lämna in din kupong och slussas vidare till Svenska Spels sida för inlämning.
 
När samtliga matcher är klara hittar du resultat och rättningsinformation genom att klicka på din sparade kupong.
 
Speltjänst gör det enklare för dig som spelare att ta smarta och mer informerade beslut. Med några få klick hjälper vi dig att slippa betala för onödiga kombinationer och på ett enkelt sätt skapa ditt egna reducerade system.
 
Bli medlem, skapa din kupong, reducera och vinn.