Spela smartare

Här nedan följer en rad användbara sajter med allt ifrån bra kunskap om sportspel till hur att spela reducerat.
Förslag på kompletterande sidor mottages gärna. Mejla till Speltjanst.se.

 

Analyser och spelförslag

I princip varje dagstidning erbjuder kortare analyser och systemförslag på framförallt Stryktipset. Analyserna är oftast mycket generella och spelförslagen allt för fega och går i princip oftast på streckfördelningen. Att rygga dessa drag ger i princip aldrig någon fördel mot spelarkollektivet. Värdet är snarare att slänga ett öga för att förstå hur den stora massan kommer att spela. Värdet ligger då i att spela annorlunda än spelarkollektivet.

Sporttjansten.se - Kvalificerade intervjuer analyser
Sporttjänsten har i många år levererat väl genomarbetade analyser på framförallt Svenska Spels utbud. Sporttjänsten erbjuder olika former av analysprodukter, såväl per match om det är en specifik match som du vill få djupare kunskap om. Dessutom erbjuder Sporttjänsten djupare och mer omfattande analyser på alla de stora streckspelen från Svenska Spel, såsom Stryktipset, Europatipset, Powerplay och Topptipset. Dessa analyser och systemförslag kostar mer än de flesta andra, men ger ett stort värde i att förenklar inläsningen på en omgång och ger värdefull inspiration om var spelvärdet finna att hitta.

Livescore och resultatservice

Det erbjuds en mängd olika sidor med målservice, resultatservice och statistik. Merparten av alla svenska nätmedier erbjuder exakt samma tjänst från en och samma leverantör, varmed det spelar mindre roll vilken källa du använder. Det är alltså mest tycke och smak som bör styra.

Svenska Spels målservice
Svenska Spel har en bra och användarvänlig målservice. Det erbjuds bra djup i statistik med resultattabeller, head to head jämförelse, statistik på såväl lag som spelarnivå, osv.

Livescore.com
En av världens största och snabbaste livescore sidor. Sidan saknar helt statistik, men har ett mycket brett och djupt utbud av ligor. Av mindre värde för de som spelar på Stryktipset, Europatipset, m.m. hos Svenska Spel.